Detta är ett jättegott örtsalt som passar perfekt till potatisklyftor eller ugnsrostade rotfrukter och det är hur simpelt som helst att göra. Till på köpet doftar det ljuvligt!
Havssalt, grovkornigt
Dragon, torkad
Citrontimjan, torkad
Libbsticka, (något mindre än övriga örter), torkad
Allt "mortlas" tills det är så finfördelat som man själv önskar ha det. Jag brukar ösa på rätt så rejält med örter så att man kan krydda generöst utan att det blir för salt.
/ Jenny
Bra tips!
SvaraRaderajag ska slakta min örtlåda i helgen, kan vara läge att torka timjan, oregano och mejram och följa ditt råd! Vad tror du?
Kramar
Lena
Mums! Själv är jag slav under örtagårdskryddan! Har den i nästan all mat!
SvaraRaderaÅ du!! Jag tar gärna hjälp av dig till våren :).
Den där kameran kan inte ge "skenet bedrar"...fniss.
Du e grym!
Kramis
Ännu ett smidigt och kul tips! :) Och havssalt har jag ju kvar i skafferiet... och libbsticka och timjan i odlingsbäddarna....
SvaraRaderaKramar!'
Sanna