Wille - han fixar det här med att plocka ned päron från hög höjd med bravur och det gäller att hålla tungan rätt i mun!!! Nu återstår det bara att se vad jag ska göra av härligheten. Har hittat lite recept på päronsylt & inlagda päron men jag vet inte riktigt än vad det blir. Har aldrig gjort något av päron tidigare - mer än ätit dem som de är förstås=)
Det som ratas av människofolket tar hönsen tacksamt emot. En & annan fin morot slinker också ned. Härlig gula blir det även om äggen börjat lysa allt mer med sin frånvaro pga att hönsen går in i en välförtjänt vilofas när det gäller äggproduktion fram tills ljuset återvänder i vår. Vi ger inte hönsen något drivande värpfoder, i huvudsak för vi är genbank men också för att det känns bra att de får vila över den mörka årstiden så att de får ett långt och gott hönsliv!
/Jenny
Vilka härliga päron! Sådana skulle jag också vilja ha i trädgården. Jag antar att du har gamla träd i trädgården?
SvaraRaderaVisste itne att hönsen åt morötter? Måste vara härligt att ha dem på gården för att inte tala in äggen som ni kan plocka in varje dag. Påminner mig om min barndom ute på landet. Härligt!
Ösnkar dig en underbar vecka!
Kram,
Ylvali
Det ser härligt ut med lantlivet! Genbank låter spännande...
SvaraRaderaKul att du vill följa Tiger i hans tassemarker! Du är varmt välkommen!
Hösthälsningar
Elisabet
Hej
SvaraRaderaVad härligt det ser så gott med päron...
ha en fin fin måndag
kram
sandra