måndag 28 november 2011

Advents"pimpat" matrum - äntligen

Jag är lite sen som vanlig men idag har jag iallafall adventspimpat klart i matrummet. Med tanke på den här stormiga tanten B som susat omkring runt knuten så var det väl för väl att granriset i lådorna utanför fönstren inte hade kommit på plats för jag tvivlar starkt på att de klarat av snålblåsten.

Idag har Wilda Tilda & jag iallafall trampat omkring i skogen och dragit hem massor av insektsrika (ojojoj) grankvistar som ska i lådorna och bli till dörrkransar och lite annat smått och gott. Så nu vet jag vad jag har att göra ikväll=)

Tusen tack för härliga kommentarer. Jag har inte riktigt haft tiden att vara lika härlig på era fantastiska bloggar men jag tittar in ofta även om jag varit bedrövlig på att kommentera./Jenny

8 kommentarer:

 1. Så fint du dekorerat! Riktigt myyys! Tur att du inte hann få ditt grane på plats... jag är glad att jag inte hann få upp julkransen på ytterdörren!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Vad fint du har gjort!
  Jag har varit lite oinspirerad att pynta, men det "nödvändigaste" sitter uppe. Har varit hemma några dagar till och från men nu vill jag bara hitta lite energi och komma igen!!
  Tack för din inspiration! Kram!

  SvaraRadera
 3. vad fint du gjort, det är en riktig mystid framöver nu/kram Marie

  SvaraRadera
 4. Skåpet med kransarna är så snyggt. Trevligt pyssel du har gjort. Min krans flög i väg i stormen och jag har inte hittat den ännu! Kul att se vilken dörr den har hamnat på!/Lila-Christina

  SvaraRadera
 5. Är singeläpplet det vi tovade? När du tröttnat på ditt får du gärna komma hit och pyssla till det lite.. Det ser jättefint ut.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Nix Linda - det tovade äpplet såg tydligen väldigt gott ut! För någon av hundkräken har tuggat gott på det så det är inte som det en gång varit - om man säger så =( Nu är det Ingrid Marie som gäller...

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. vad fint du gjort, kan du inte komma hem till mig och mysa till det? tror faktiskt jag saknar dig på riktigt ju, snart träff med resten av gänget och det hade varit kul å ses. Men kanske en stop over hos dig för en fika och koll på ditt underbara hus nån dag framöver? kram

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du har tid att skriva en liten hälsning! Har du ingen egen blogg väljer du anonym i listan nedan. Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...