torsdag 15 september 2011

Badrummet för sista gången=)Badrummet har ju varit klart ett tag nu och jag har visat bilder tidigare. Nu har jag samlat ihop bilderna så man ska kunna få en hyfsad bild av hur badrummet blev nu när det är klart =)


/Jenny

8 kommentarer:

 1. Det blev såå fint Jenny. Ett rent nöje att sticka in huvudet och kolla. Lyktan i hörnet blev fin!

  SvaraRadera
 2. Gokvälls!
  Ja, dom här bilderna kan man titta på mååånga gånger!
  Blev supersnyggt med både interiör och inredning!

  Ha en trevlig helg!
  Kram Hilla

  SvaraRadera
 3. Jag har inte sett bilderna tidigare och nu sitter jag och njuter av ditt fina badrum. Väldigt snyggt och inspirerande!
  Kram
  Nelya

  SvaraRadera
 4. Såg att du blivit följare på min blogg och nyfiken som jag är var jag tvungen att kika in till dig. Ett sånt sammanträffande...jisses Amalia! Tidigare idag satt jag och tittade på liknande golv från firman Marrakech eftersom vi ska till att renovera vårt badrum... och jag har funderat skarpt på mörkt trä i skåp ochkommod... Nu blev jag tvärsäker på valet när jag såg ert vackra badrum. Märkligt! Men kul :-)

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 5. Vilket fint badrum ni har! Och katten är ju med också! Ha en riktigt bra och solig helg./Christina

  SvaraRadera
 6. Vilket supersnyggt golv! Jättefint badrum. Avis!
  Ha en bra helg/Jenny

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Letar kakel till vårt badrumsgolv och har hört att det varit lite olika problem med dom marockanska plattorna.. Har du upplevt nåt av det negativa? Svårt att behandla dom, färgskiftningar och dåligt kvalité?

  Tacksam för hjälp
  Ida

  SvaraRadera
 8. Hej Ida!
  Vi är jättenöjda med vårt golv men det beror nog mycket på vilka förväntningar på golvet som man har. Ett sådant här golv blir ju aldrig så perfekt som ett "vanligt" kakelgolv då plattorna kan skilja ngt i storlek och plattorna kan även skilja ngt i nyans. För mig gör detta inget utan jag tycker snarare att det gör golvet mer levande och "äkta" men det är givetvis en smaksak och beroende av vilken känsla man vill ha.
  Vi hade hjälp att lägga golvet men det var första gången som de la ett sådant här golv och de tyckte inte att det var några problem. Innan man kan använda golvet ska det behandlas, bl.a. Impregneras. Detta var inget konstigt alls och gick fort. Sedan ska det bara rengöras med en såpa när det behövs. Ju oftare ju snabbare får man visst upp glansen. Har jag slarvat med;) sedan så sa de när jag köpte golvet att man ska undvika för mörk fog då det kan färga av sig på plattorna. Hoppas detta varit till hjälp

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du har tid att skriva en liten hälsning! Har du ingen egen blogg väljer du anonym i listan nedan. Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...