fredag 2 december 2011

Julrosor, sidentofsar och lite ljus i mörkret


Att våra äppelträd är ytterst vanskötta bryr sig inte sidentofsarna om. De anlände med dunder & brak idag för att kalasa på äpplen som hänger kvar i träden. Vackra och fina som bara den är de!


Julrosorna gör i år skäl för sitt namn, för lagom till julafton känns det som att de ska ha hunnit slå ut. Det är i sådana fall första året det har hänt här i Åkersdal.


Medans jag har legat sjuk & ynklig har älsklingen fixat med belysning mellan huset och hönshuset. Det är ju mörkt som mitt i natta vid 4 snåret och tätt som titt så är ficklamporna ej där de ska va. Tack vare älsklingen slippar vi nu famla oss fram i mörkret när det ska stängas till kackelmaffian för natten=)

/Jenny

5 kommentarer:

 1. Härligt med så många sidensvansar i trädet! Så bra med en lyktstolpe på gården så att ni slipper famla i mörker!

  Jättefint adventspyntat i tidigare inlägg!

  Här är en till som hostar... Krya på dig!

  Adventshälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År vännen!

  Så du är krasslig:-)
  Hoppas du snart är piggelin för jag saknar dina härliga inlägg!!!

  Hoppas ni haft en fin jul å ett mysigt nyår!!

  Många kramar Hilla

  SvaraRadera
 3. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
  Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
  Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Hoppas du mår bra, kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Hoppas att allt är bra med dig! Saknar dig i bloggvärlden...

  Novemberhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du har tid att skriva en liten hälsning! Har du ingen egen blogg väljer du anonym i listan nedan. Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...