lördag 15 oktober 2011

Frostigt värre!!!

Inatt har det varit ett par minus i Småland och som vanligt varje år ställer älsklingen & jag oss frågan: frost - nu, det är ju verkligen inte klokt!! Vi gnuggar "geniknölarna" och funderar över hur det kunnat bli såhär - i år igen! Självklart är det högst rimligt att det är frost i mitten av oktober men vi är aldrig förberedda och står alltid som levande frågetecken inför detta högst sannolika fenomen.
 Pelargonerna står fortfarande ute, batteriet till traktorn sitter fortfarande i traktorn, de plantor som inte tål den bistra vintern har inte blivit uppgrävda som planerat, utan står kvar i landen och nickar. Detta är bara några exempel på vår brist på förmåga att inse att höst och vinter står för dörren.

Älsklingen ska idag försöka rädda det som räddas kan! Själv är jag krasslig så jag får ta det i lugnare tempo.

/Jenny

1 kommentar:

  1. Fina frostnupna bilder! Jamen..det var ju högsommar för ett par veckor sedan... då kan det väl inte vara vinter nu? Håller med dig, blir själv lika förvånad att det är vitgnistrigt en morgon bara sådär :-)

    kram Anna Vattenkanna

    SvaraRadera

Det är jätteroligt om du har tid att skriva en liten hälsning! Har du ingen egen blogg väljer du anonym i listan nedan. Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...