fredag 27 maj 2011

Renoveringen av badrummet tar fart - eldragning och leveranser


Fem lager tapeter var det innan timmerväggen kom i dager. Den mörka är den andra i ordningen från timmerväggen. Jag har sparat en bit från varje tapet för att rama in. Kan vara kul att bevara!


Det är lite spännande när man håller på att riva för man vet aldrig vad man hittar bakom tapeter och i väggar. Vi har hittat allt från gamla tidningar, signaturer och kärleksmeddelanden under våran framfart. I det framtida badrummet var det bara denna lilla lapp som vi fann.


I nuvarande skick är det svårt att se att detta kommer att bli ett fint och modernt badrum. Paniken kommer då och då men målbilden är klar. Målbilden = vitt kakel på väggarna, svart/vitt marockanskt golv med värmeslingor, svart badrumsinredning från Vedum (louis), en liten gammal kamin för myspys, ett vitt gjutjärnsbadkar på tassar från Qvesarums byggnadsvård och en kristallplafond i taket. Mycket svårt att föreställa sig på bilden men så ska det bli!
Ja nu jäklar känns det som det börjar hända saker.  De trevliga elkillarna från Grenna Eltjänst kom idag och drog den förberedande elen! Nästa moment är snickaren som ska bygga vägg, räta tak och golv samt vvs som ska göra avlopp,


Tajmingen kunde väl knappast varit bättre. En kvart innan elektrikerna var på plats kom Schenker med 122 kg badrumsinredning som vi tillsvidare stuvat in i matrummet. Det blir lite kaos en period men det får vi leva med. Resultatet blir förhoppningsvis bra. Nu väntar vi bara på badkaret och golvteglet från Qvesarums byggnadsvård - sen är det mesta på plats!


Ha en trevlig helg!

/Jenny
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är jätteroligt om du har tid att skriva en liten hälsning! Har du ingen egen blogg väljer du anonym i listan nedan. Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...