tisdag 28 juni 2011

Skörd i kryddträdgården

Har ju helt glömt bort mina kryddor i all badrumsrenoveringskaos. Med andra ord så vad det hög tid att skörda bland allt det goda!Korgen fylldes med Salvia, Timjan, Oregano och Dragon.


För syns skull fylldes även korgen med en roskvist, en pion och lite daggkåpa. Jag vill ju såå gärna skapa illusionen av mig själv springande på lätta ben i kryddträdgården med en söt liten korg på armen - kanske till och med trallandes på en söt liten sommarvisa=)Hur som haver så hänger iallafall lite kryddor på tork i köket. Det är något magiskt med örter som jag inte riktigt kan förklara - det är mer en känsla...


Kramiz från lilla mig!

3 kommentarer:

 1. Kan se dig springa runt i kryddgården med en välfylld korg på armen

  SvaraRadera
 2. ...på lätta ben =) och trallandes Ida sommarvisa =) inte alls något pust och stön här inte!!;)

  /Jenny

  SvaraRadera
 3. Fniss...med vita spetsmönstrade långstrumpor upp till knäna! I Can see you! Åh vad jag skulle vilja ha min kryddträdgård klar...men jag glädjs med dig som har en sålänge! Det lever man länge på. Jaha..ja..jag går väl ut och dansar bland mitt hav av brännässlor nu då...ska natta korna i hagen...mm...yjammi! tJiNg å kRaM från mIg!

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du har tid att skriva en liten hälsning! Har du ingen egen blogg väljer du anonym i listan nedan. Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...