tisdag 19 juli 2011

Kryddig hallrenovering


Så var det dags att påbörja renoveringen av "lillhallen" som kommit till utanför det nya badrummet. Det är en lite "smytt" där luftvärmepumpen sitter och där jag kommer att ställa ett skåp att förvara sänglinne och handdukar i. Tanken är att lillhallen kommer att bli en förlängning av den riktiga hallen så golv och panel kommer att bli detsamma.


Eftersom solen varit framme en hel del idag var det dags att skörda lite nya kryddor att hänga på tork. Det är en härlig känsla att kunna skörda sina egna kryddor=)


Inte bara kryddor mår väl av sol. Wilda Tilda är en soldyrkare av rang. Hon kan ligga hur länge som helst i solen och bara njuta - helst på mjukt underlag förstås =)

Ha en bra dag!

/Jenny

3 kommentarer:

 1. Syster Linda19 juli 2011 23:51

  Vad är det jag ser...... Hon sitter väl inte i min solsäng alla redan!

  SvaraRadera
 2. Oj, sicket jobb ni har! Säkert blir det jättefint! Ser att ni fått in badkaret - precis ett sånt som jag skulle vilja ha om jag hade plats! Så vackert! Ja, ja - katter har verkligen sina egenheter och är helt oemotståndliga förstås...!
  Du undrade över skylten på min toa. Den kan du beställa hos: http://www.romantiskating.se/
  som också är en gårdsbutik här i närheten!
  Tackar för titten hos mej och fortsatt lycka till med renoverandet!
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Här är en direktlänk till en badrumsskylt:

  http://www.romantiskating.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=3008&category_id=24&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du har tid att skriva en liten hälsning! Har du ingen egen blogg väljer du anonym i listan nedan. Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...