söndag 24 juli 2011

Stora fixaredagen


Mellan regnskurarna fixar älsklingen till nästa sektion till örtagården/köksträdgården. Egentligen skulle vi gjort färdigt i vår man jag fick den briljanta (!?!) idén att flytta hela härligheten 150 m vilket innebar ett väldigt flyttande av ca 10 kubikmeter jord och massa örter och kryddor! Konsekvensen av detta blev bla att
 alla grönsaker kom för sent i jorden så det återstår att se om de orkar kämpa färdigt. När allt är färdigt kommer örtagården att vara ca 100 m2.


Själv har jag hållit mig inomhus och målat lillhallen. Behövs nog bara en strykning till innan åtminstone panelen är klar.Vi har även fått celebert besök av den här lille charmören. Visst är han söt!
Ha det så bra!

/Jenny

2 kommentarer:

 1. Hej där !
  Täcke tok du hittar på:-) ..hahaha.

  Men jag vet, är inte ett dugg bättre själv.
  Lagom när man är klar, brukar det alltid komma upp någon knasig idé att..hm..skulle vara bättre att ha eller göra såhär!
  Undra om du är lika plocka hos din som jag hos min ibland.
  Å 100 m2!!?? Vilken känsla att ha sååå stort av alla härligheter!
  Å Nice:igt besök ni har:-)
  Ha det gott! Kram Hilla

  SvaraRadera
 2. Vilken köksträdgård!! Hmm..en till som är lite galenpanna märker jag, hihi! Visst är det kul att påta i trädgården! Jag älskar det och i år orkar min rygg med det så då är det dubbelt upp!!

  Kul att du är med i tävlingen! Du har en trevlig blogg som jag lägger till på listan så jag inte missar dig!!

  Kram Petra

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du har tid att skriva en liten hälsning! Har du ingen egen blogg väljer du anonym i listan nedan. Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...