söndag 25 september 2011

Ört och köksträdgården


Idag var det en perfekt dag att få i jorden i den tredje vinkelramen till köks/örtgården. Till våren får vi göra den fjärde samt de två sista fyrkanterna till mitten så att det bildar en någorlunda hyfsad fyrkant av det hela. Hos oss kör vi med ögonmått vilket innebär att det aldrig blir helt rakt - men å andra sidan - vad är egentligen helt perfekt i naturen=)


Trädgårdstraktorn är en riktig pärla när det gäller att frakta jord - så för dagen är traktorn min allra bästa vän=)


Man ska troligtvis inte flytta växter som blommar nu men som den glada amatör så gör jag det ändå. På något sätt brukar det gå bra trots alla missar man gör.


Den här "lilla" vännen gjorde mig sällskap under dagen. Jag är egentligen skiträdd för spindlar men ska jag nu begära av älsklingen att vi ska ha biodling trots hans rädsla för bin får jag väl bota min spindelfobi. Nån rättvisa får det ju ändå va=)

/Jenny

5 kommentarer:

 1. Såå snyggt och prydligt! Tänk som här ska odlas nästa säsong :-)

  Jag hade också spindelfobi när jag var yngre men den har succesivt försvunnit. Man kan inte lägga energi på att vara rädd för ofarliga små nyttodjur kom jag fram till. Nä, fortsätt med din spindelträning...

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Oh, vad snyggt det blir!
  En sån där rackare sällskapade med mig förra året. Hua! Stooor rumpa!!
  Ha en ba vecka! Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig köksträdgård du har. Jag förmodar att inte hönsen har tillgång dit;) De är ju ena riktiga jordvältare. Har två nyplanterade träd som jag försökt lägga stora stenar runt för att behålla jorden på plats. Men det går sådär=(
  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Jag igen! Du har vunnit i mitt lilla frölotteri! Skicka din adress till annavattenkannastradgard(a)gmail.com så kommer fröerna med posten. (Byt ut (a) mot kringlan såklart)

  kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 5. Hej jag heter Joanna är är 23 år.
  När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
  Finns även en dagens bloggtävling där du kan bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag och andra spännande tävlingar med fina priser som löshår,iphoneskal, heminredning, osv:)
  Så besök gärna min blogg:)
  kram

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du har tid att skriva en liten hälsning! Har du ingen egen blogg väljer du anonym i listan nedan. Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...