söndag 11 september 2011

Award


Idag fick jag en award från Camilla som har bloggen vaxthuset-camilla.blogspot.com som gjorde "lilla mig" jätteglad. Camilla motiverade sin award till de bloggar hon valt ut med dessa fina ord:

 Din blogg får mig att bli glad och inspirerad, den väcker min nyfikenhet och får mig att vilja veta och se mer av din värld. Det är därför jag tittar in till dig så ofta jag har möjlighet! 

Jag hittade Camillas blogg när jag letade omkring efter inspiration om växthus - och det kan jag lova att man får hos Camilla. Kolla in hennes växthus och du inte redan gjort det!

Med awarden följer ett uppdrag att ge en reward till 5 andra bloggar med under 100 följare (inte helt enkelt bland alla fina bloggar) samt besvara fem frågor.

Gemensamt för de bloggar jag valt ut är att de alla ger inspiration och förgyller min vardag med det där lilla extra!

 • fallorna.blogspot.com - som bjuder in till denna vackra "Madicken värld" med vackra bilder från såväl trädgård, vardag och inredning. Icke att förglömma är den fantastiskt vackra glasveranda som gör mig grön av avund=)
 • cindysmilla.blogspot.com - hönsmamman i Klövsta som bjuder in till en minst sagt "hönsig" vardag med roliga historier, härliga bilder och filminslag från dessa fantastiskt vackra välmående höns. 
 • villasolgarden.blogspot.com - som bjuder in i en värld med vackra kissemissar, inredning, virkning,tips och mycket trädgård. En källa av inspiration att ösa ur.
 • torpetberget.blogspot.com - en mysig och rolig blogg om renoveringsarbetet med detta fantastiskt vackra torp. 
 • lila-christina.blogspot.com - denna fantastiska blogg som jag missat allt för länge om trädgård, vardagsliv, sötaste skogskattemissarna och "allt som gör livet glatt" som Christina själv skriver.

Varför började du blogga?
Jag började blogga för jag ville dokumentera för mig själv, samt dela med mig om vårt renoveringsarbete och uppbyggnad av trädgård som vi håller på med vid vårt lilla torp vi köpte 2008

Vilka bloggar följer du?
Jag följer alla de bloggar som gör mig glad och ger mig inspiration. En positiv bieffekt är att behovet av inrednings- och trädgårdstidningar kraftigt minskat=)

Vilken är din favoritfärg?
I inredning - svart, vitt, grått, djupröd. I trädgården - grönt, lila, rosa, blått & vitt.

Favoritfilm?
Matrix filmerna. Både ena hunden, Neo, och ena hönan, Trinity, är uppkallad efter Matrix.

Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför?
Franska landsbygden då jag troligtvis har en stark romantiserad syn av hur det är där.


/Jenny

6 kommentarer:

 1. Grattis till Awarden!

  Men gud vad era kycklingar är söt...
  Härliga bilder du lagt ut i veckan!
  Du och din kamera är ett väldigt bra team må jag säga!!
  ha det gott!
  kram Hilla

  SvaraRadera
 2. Men va roligt! Gratulerar!!!!
  Sånt värmer i hjrätat! Krams!

  SvaraRadera
 3. Grattis till den fina awarden! Den är du verkligen väl värd!

  Hösthälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Gratulerer med fin award:) Fine bloggtips du deler og kjempesøte kyllinger under her:)

  SvaraRadera
 5. Tack snälla Jenny för den fina awarden. Jag blev jätteglad och stolt. Men jag kan inte fullfölja uppdraget, kan ju inte ens länka:( Är inte så haj på det här med datorer men tycker det är kul med det lilla jag kan=) Tack igen och stort grattis till din award!! Kram Marie

  SvaraRadera
 6. Tack för din award! Och för din fina beskrivning av vår blogg. Det värmer i våra renoveringshjärtan och gör att man fortsätter blogga.
  /Stina o Micke

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du har tid att skriva en liten hälsning! Har du ingen egen blogg väljer du anonym i listan nedan. Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...