onsdag 14 september 2011

Framtida renoveringsprojektDet här är våran lada som nu är i ett ganska sorgligt skick. Planeringen är att vi ev. nästa sommar ska påbörja renoveringen. Färgen är solblekt, fönstren trasiga och framsidan eldhärjad. Stommen verkar dock vara ok. Tidigare har ladan huserat såväl får som höns. Idag är det en fd. loppis med en massa "bröte" som måste tömmas. Tar nog lite tid det här... Jag skulle verkligen önska att jag hade Ernst här i krokarna som kunde göra ladan till något helt extra.
Min dröm är att i framtiden kunna ha ett café och en inredningsbutik här, samt utrymme till 2-3 vackra alpackor. Misstänker att detta får vänta tills det att jag är pensionär=)

5 kommentarer:

 1. ...men en härlig framtidsdröm...

  Ha det fint!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Lycka till med ladurenoveringen. Vet du vad som hände när vi skulle riva en gammal lada som stod på vår förra tomt? Vi hittade en nedmonterad kakelugn som låg bland halmen i ett hörn. En riktigt vacker pjäs med ornament och allt. Ni kanske också hittar en "skatt" i er lada!

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Så härligt att få renovera en lada. Ni kanske hittar massor av fynd. Hoppas din dröm går i uppfyllelse, kanske innan pensioneringen./Christina

  SvaraRadera
 4. Drömmar ska man ha, och det ska få ta tid så ska du se att det blir precis som du vill ha det- eller iallafall en bit på vägen :)
  Älskar renoveringobjekt/projekt- så kul att följa!

  SvaraRadera
 5. Härligt när man har drömmar! Skulle gärna ha en sådan lada på vår tomt:) Jag älskar renoveringsprojekt!
  Kram
  Nelya

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du har tid att skriva en liten hälsning! Har du ingen egen blogg väljer du anonym i listan nedan. Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...