söndag 11 september 2011

Nya favoritblomman - Jätteverbena = kärlek
Man hittar ju lite favoriter då & då och just nu är det jätteverbena som är min absoluta favorit. Graciös, högrest, vacker och med den mest fantastiska, nästan självlysande lila färgen då man ser den i dagsljus. Jätteverbena kommer jag att så i massor nästa år - det är en sak som är säker!!!

/Jenny

4 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Tack så jättemycket för awarden.Jag blir såå glad.Det var fina ord du skriver om min blogg.
  Känner dock att jag inte har riktigt tiden att svara på frågor och så.men jag tar den till mitt hjärta.
  Idag har vi börjat rymma ut finrummet som står på tur att tas om hand.Vi skulle inte göra något därinne från början,men under golvet hade myrorna ätit trä,så det var murket.Så nu ska det grävas ut och läggas golvvärme och gjutas och......
  Förresten ,så fina bilder på jätteverbena.

  Ha en bra vecka!
  Kram Margareta

  SvaraRadera
 2. Tackar för awarden. Passar så bra just nu när jag har gott om tid att svara på frågor. Har nämligen grävt mej till ett ryggskott. Tunga våta jord!!! Fast länkningen lyckades inte riktigt! Tror jag blir tokig på dessa datorer! Men ger ger mej inte nån gång ska jag väl lyckas./Christina

  SvaraRadera
 3. ja den har verkligen en underbar färg!
  Kanske ska satsa på den nästa år...
  Ha det fint!
  Ullis

  SvaraRadera
 4. Hej.
  Det är så fint tycker jag att sätta en blomma i många vaser i en grupp precis som du visar. Många gånger mycket mer dekorativt än att ha en stor bukett.
  Tack för dina fina bilder, vi behöver hålla kvar lite färg såhär i höstmörkret tycker jag!
  Hej från Loo

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du har tid att skriva en liten hälsning! Har du ingen egen blogg väljer du anonym i listan nedan. Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...