söndag 4 september 2011

Det blommar!!!

Näva, kattmynta, kinesisk gräslök, rudbeckia, oregano & salvia

Jag tycker inte att det är så roligt i trädgården denna tid på året när sommaren är över och vardagen på något vis kommit i kapp. Men jag gav mig ut med kameran för att se vad som blommade - och det var ganska mycket det! Så egentligen är det ganska trevligt även nu, särskilt en dag som idag när solen skiner och värmer gott =)

Malva, månadssmultron, funkia, gurkört, temynta, blodtopp, citronmeliss & rudbeckia

Idag när vi öppnade för att släppa ut hundarna gick det en räv på åkern. Den var så vacker och gick där ett bra tag så vi fick en ordentlig titt. Det är blandade känslor det där att ha en räv så nära. De är jättevackra att se på men samtidigt vill jag inte ha dem i hönshuset! Det ska tydligen finnas gott om räv här men hittills har de inte varit och hälsat på hönsen som tur är.


Pepparmyntspelargonen planterade jag som stickling i en gammal mjölkkanna som placerades i örtagården. Av mjölkkannan ser man inget längre för växtkraften har varit enorm och doften på bladen gudomlig!

/Jenny

2 kommentarer:

 1. Hejsvejs!
  Ja, du har en härlig trädgård!
  Tråkigt att vi går mot överblom och fallna löv, men som du skrev.
  Solen skiner ju och ger lite värme så de orkar stå i blom ett tag till :)

  Hoppas söta hönsen klarar sig från räven!
  Härlig söndag på sig!

  SvaraRadera

Det är jätteroligt om du har tid att skriva en liten hälsning! Har du ingen egen blogg väljer du anonym i listan nedan. Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...